top of page
  • Writer's pictureIulia Tănase

Căutăm 3 arhitecți juniori care să ne întregească echipa. Colaborare project-based în București

Updated: Apr 20, 2021


De 2 ani deja, creștem ca studio de arhitectură de interior cu un crez important în minte: punem umărul la dezvoltarea unor spații inteligente, cu sens și care reușesc să rezolve provocări reale de locuire pentru beneficiarii lor.


E timpul să ne mărim echipa cu oameni care cred în aceleași lucruri ca și noi. Așa că suntem în căutarea a 3 persoane care să se dezvolte alături de noi, pornind de la poziția de juniori în colaborări project-based și ajungând poate chiar să facă parte din echipa noastră permanentă, cu timpul. Anunțul nostru este valabil pentru București.


Despre noi poți să citești mai multe și aici.



Ce ne dorim mai exact de la cei pe care îi căutăm:


Să îți placă realmente profesia de arhitect de interior. Ne dorim să lucrăm alături de oameni pasionați de ceea ce fac. Știm că de multe ori formarea pur academică într-o direcție sau alta nu înseamnă și o vocație reală pentru meseria respectivă, așa că ne uităm mai mult la cât de motivat, pasionat și dedicat ești în ceea ce faci. Lipsa experienței practice nu este un dezavantaj și ne interesează mai puțin în acest sens – mai ales că realitatea din teren este deseori diferită de pregătirea teoretică.


Să vrei să experimentezi toate fațetele meseriei de arhitect de interior. Să practici arhitectura de interior nu înseamnă doar să faci parte din procesul creativ, la fel cum ea nu se reduce nici la partea extrem de tehnică. Ne dorim să avem alături oameni compleți, care pot urmări tot procesul pe care-l implică un proiect de design interior: de la măsurătorile propriu-zise la înțelegerea clientului, de la provocările spațiului la formula creativă prin care-l putem aborda, de la realizarea bugetului până la capacitatea de a-ți prezenta soluțiile în fața beneficiarului.


Să fii un om deschis și orientat spre soluții. Nu este niciun secret: suntem o echipă restrânsă, tânără și bine sudată. În businessul pe care l-am construit, avem o abordare antreprenorială care ne orientează în tot ce facem – căutăm soluții, ne întrebăm cum să facem mai bine data viitoare, ne uităm la ce aduce plus valoare pentru client. E important să fim pe aceeași lungime de undă ca să ajungem la o colaborare reușită. Suntem mai puțin corporate și mai mult înclinați spre acțiune și atenție la detalii.


Să nu fii străin de instrumentele de bază pe care le presupune domeniul nostru. Indiferent dacă ești student, dacă ai absolvit deja și te afli în căutarea primei experiențe practice relevante, dacă te reorientezi profesional (și ai testat cursuri de certificare în industria de design interior) sau dacă pur și simplu îți dorești proiecte suplimentare de care să te poți ocupa part-time, este important să ai cunoștințe despre programele de bază de simulare 3D și post-procesare foto. Ne-am înțelege grozav dacă ești deja familiarizat cu măcar câteva dintre următoarele: Photoshop, Illustrator, InDesign, pCon.planner, SketchUp, Rhino sau Lumion.



În ce credem și la ce ne angajăm la rândul nostru:


Un mediu de lucru flexibil. Credem într-un echilibru între asumare individuală și libertatea care vine la pachet cu ea. De aceea, colaborarea pe care ți-o propunem este project-based, nu te ține 8 ore într-un birou sau într-un program fix. Ești responsabil să-ți gestionezi singur timpul și agenda, atât timp cât îți iei responsabilitatea de a livra în deadline-urile stabilite de comun acord.


Posibilitatea de a fi rapid parte din procesul creativ. Ca specialiști care au luat-o de la zero la terminarea facultății, știm că de obicei trebuie să acumulezi multă experiență practică până ajungi să fii implicat direct în procesul creativ. Noi îți oferim oportunitatea de a fi parte din dezvoltarea conceptului creativ încă de la început, încât să accelerezi procesul de învățare și să-l vezi pus în practică. Asta înseamnă că putem merge împreună pe teren, dar și că gândim mooboard-uri și soluții în proiecte pe care vezi imediat impactul muncii tale.


Posibilitatea de a fi remunerat direct proporțional cu activitățile pe care le preiei. Am gândit o colaborare care să te răsplătească financiar proporțional cu valoarea pe care o aduci în proiect. Cu alte cuvinte, cu cât preiei mai multe activități pe care le poți gestiona cu autonomie, cu atât poți să îți crești ulterior veniturile.


Posibilitatea de a crește și de a fi parte din echipa permanentă Arcady Studio. În timp, dacă avem o colaborare armonioasă și bună pentru ambele părți, poți să devii parte din echipa noastră permanentă sau chiar să te implici activ alături de noi în dezvoltarea businessului. Posibilitățile sunt nelimitate, atât timp cât lucrăm eficient împreună.


Traininguri de formare profesională. Îți suntem alături să îți dezvolți și să îți perfecționezi abilitățile. Am mai făcut-o de multe ori pentru profesioniștii aflați la început de drum cu care ne-am intersectat și vrem să fim un suport și pentru tine. Promitem că nu o să te plictisești, activitatea noastră este dinamică, iar ritmul alert.



Ce ar ajuta să știi deja despre noi și despre cum lucrăm:


Chiar dacă nu funcționăm de atât de mult timp în formula Arcady, suntem specialiști cu peste 10 ani de experiență în arhitectură de interior și antreprenoriat, cu experiență pe toate tipurile de proiecte (rezidențial, office, HoReCa – design interior și exterior deopotrivă), de la concept la implementare;


Avem colaborări stabile și parteneriate cu branduri de încredere, cunoscute pe plan internațional;


Suntem foarte orientați spre accesibilizarea arhitecturii de interior, precum și spre educarea clienților în ceea ce privește rolului unui specialist pentru proiectul lor de amenajare. Credem că oricine merită o amenajare mai bună și, odată cu ea, să trăiască mai frumos, mai armonios, mai echilibrat;


Din aceste principii, ne-am asumat mai multe proiecte editoriale și inițiative de educare, cum ar fi seria de interviuri despre relația cu spațiul și cu locuirea pe nume Meaningful Interiors, precum și prima revistă digitală asumată de un studio de design interior de la noi – Arcady Magazine. Mai avem multe planuri și pentru anul acesta. :)


Despre noi au scris în mai multe rânduri și cei de la Designist. Te invităm să ne cunoști mai bine citind materialele de aici și aici.



Cum aplici și ce urmează:


Te rugăm să ne trimiți un email la adresa office@arcady.ro până la data de 30 aprilie, cu subject line-ul Pentru colaborare project-based – arhitect de interior, cu următoarele detalii:


1) O scurtă descriere a ta – în care să surprinzi lucrurile importante și relevante despre cine ești, ce vârstă ai, ce experiență (teoretică) ai, de ce îți place sau ce anume îți place la domeniul arhitecturii de interior. Te rugăm să ne scrii maximum 2-3 paragrafe.


2) O selecție cu câteva dintre proiectele pe care le-ai dezvoltat până acum (pentru facultate sau în orice alt context). Arată-ne ce te face să fii mândru, ce ți-a plăcut cel mai mult, ce crezi că ți-a ieșit cel mai bine. Vrem să vedem munca ta cea mai bună de până acum.


Parcurgem toate aplicațiile, apoi ne facem o listă scurtă și revenim la cei cu care credem că ne-am potrivi, pentru o discuție relaxată și informală pe ZOOM.


Dacă suntem pe aceeași lungime de undă și în urma discuției, va mai urma o ultimă și scurtă probă practică (promitem că nu-ți vom lua mult din timp) ca să fim siguri că suntem a match. :)




Mulțumim de pe-acum și abia așteptăm să ne cunoaștem!

462 views0 comments
bottom of page