arcady-servicii-hero.jpg

ARCADY STUDIO

SERVICII

Design interior - Rezidențial

 • Case și apartamente

   

   

  Nicicând nu a fost mai adevărat că designul vine din interior ca în cazul spațiului tău personal. Căutăm să traducem personalitatea, obiceiurile și stilul tău de viață – în locuința care îți este zi de zi „acasă”.

 • Office @ home

   

  Delimitarea spațiului de lucru de cel personal e extrem de importantă, mai ales dacă ești printre cei care și-au mutat biroul acasă. Te ajutăm să-ți amenajezi, în spațiul locuinței personale, biroul care îți îndeplinește nevoile și care te reprezintă.

 • Camera copilului

  Te ajutăm să-i oferi copilului tău experiența potrivită pentru vârsta și personalitatea lui și amintirea unei camere speciale. Putem gândi împreună o pictură murală, accente personalizate, un spațiu care să-i aducă aminte, peste ani, de camera pe care a avut-o când era mic.

 • Design interior - HoReCa

  O cafenea sau un restaurant nu mai înseamnă doar spații în care oamenii vin să-și potolească setea sau foamea. Privim ieșitul în oraș ca pe o experiență completă, din care designul interior e parte integrantă.

  Te ajutăm să dai sens spațiului tău și să creezi o experiență memorabilă pentru cei care îi trec pragul.

 • Design interior - Office

  Ne petrecem aproape jumătate din zi la locul de muncă.  Un spațiu de birouri coerent, luminos și armonios înseamnă muncă de calitate, o minte clară și, în cele din urmă, o energie și o stare bune. Transformăm orice spațiu de birouri într-unul care să se alinieze la așteptările, necesitățile și specificul brandului tău.

 • Design exterior

  Fie că este vorba despre o terasă, un lobby, un balcon, o grădină sau o curte, conturăm împreună spații care să te reprezinte și să te facă să te simți în largul tău, dar și în armonie cu natura și mediul exterior.

 • E-Design

  Deși contextul actual ne-a limitat interacțiunile fizice, tot el ne-a arătat cât de importante sunt confortul și echilibrul pe care le resimțim în propriile noastre spații. Serviciul nostru de E-design te ajută să-ți eficientizezi bugetul, mutând tot procesul de design în online. Ne adaptăm proiectului tău și asigurăm aceeași experiență de lucru, însă 100% digital.

Pașii spre un spațiu cu sens

 • #1. Discovery

  Orice design reușit pornește de la cei care locuiesc, lucrează sau traversează spațiul respectiv. Așa că ne dedicăm timp să înțelegem: ce îți dorești de la spațiul de care urmează să ne ocupăm, cum îl vei folosi. În etapa de discovery & briefing, descoperim împreună așteptările, stilul și bugetul în care se încadrează proiectul tău, luăm măsurători și repere despre universul vizual și preferințele pe care le ai la nivel estetic.

 • #2. Concept creativ

   

   

  Cu informații complete despre ce îți dorești de la spațiul tău, ne întoarcem la lucru. Venim cu soluții practice și creative, care se traduc în: moodboards, randări, planuri complete pentru compartimentare, finisaje și iluminare (unde este cazul). Simulăm în detaliu cum va arăta spațiul tău transformat, pentru ca tu să ai o idee cât mai concretă despre rezultatul final.

 • #3. Implementare

   

   

   

  După ce am ajuns la o imagine a spațiului tău care să te reprezinte, suntem alături de tine să o transpunem în realitate. Ne ocupăm de implementarea proiectului tău, de la lista de cumpărături până la plasarea și urmărirea comenzilor. Supraveghem șantierul, coordonăm furnizorii și ne asigurăm că punem în practică designul ales.

Descoperă-ți preferințele!

Te gândești să demarezi proiectul de design interior, dar nu știi de unde să începi? Completează chestionarul nostru de discovery, care te ajută să clarifici ce-ți dorești de la proiectul de design. La final, îți poți lăsa adresa de e-mail, iar unul dintre colegii noștri te va contacta pentru a stabili pașii următori.

Ai întrebări?

Suntem la doar un mesaj distanță. Dă-ne un semn aici.

Portofoliu

Descoperă cele mai recente proiecte

1/1

Contact

Întreabă-ne cum putem aduce valoare pentru proiectul tău sau programează o discuție.

Scrie-ne pe adresa office@arcady.ro

Jurnal de interior

Descoperă cele mai recente articole

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube