top of page

Office @ home

Biroul ideal din confortul casei

Arcady-Studio---Iulia-Tanase---Birou-aca

De la ce am pornit:

Cei mai mulți dintre noi am lucrat de acasă în contextul pandemiei.


Ca urmare, V. (project manager într-o companie de retail) a început să petreacă și mai multe ore la biroul de acasă, până atunci improvizat în sufragerie. De această dată însă, și-a dorit să folosească spațiul la maximum și să aducă un confort suplimentar, printr-un scaun care să îi diminueze durerile de spate resimțite anterior.

Cum am lucrat:

Procesul s-a desfășurat 100% online, prin serviciul nostru de e-Design.


Pe lângă rezolvarea cerinței punctuale legate de alegerea celei mai bune opțiuni de scaun, am gândit un birou ajustabil pe înălțime (cu manivelă prin acționare manuală, pentru a respecta bugetul disponibil), dat fiind faptul că lucratul stând în picioare s-a dovedit un obicei pe care clientul îl preferă.


De asemenea, am ales un birou generos, care să acomodeze gadget-urile numeroase din zona de lucru, dar și o soluție prin care să ascundem cât mai bine firele și cablurile, încât să păstrăm un spațiu curat. Ne-am folosit de un braț flexibil cu piston cu gaz pentru a prinde monitorul, creând astfel posibilitatea de a mai adăuga pe viitor încă unul. Pentru un plus de spațiu, am folosit zona din spatele ușii – până atunci, un spațiu neexploatat –, unde am așezat un corp de depozitare pe înălțime.

Ce rezultat am obținut:

Un spațiu de lucru aerisit, compact și bine organizat, care, deși utilizat la maximum, lasă în continuare senzația de simplitate. Am gândit un birou acasă distinct de restul locuinței (prin culori, stil și mobila aleasă), creând în mod intenționat un contrast care să delimiteze zona de lucru de cea de relaxare și să traseze granițe clare între cele două.

Arcady-Studio-Birou4.jpg

Spațiu de birouri

pentru o companie IT

Mansarda unei vile din anii `40 transformată în spațiu de birouri

bottom of page