Povestea noastră

Suntem un studio din București care oferă soluții complete de design. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să transformăm spațiile în care ne petrecem timpul în spații coerente, inteligente și armonioase.

Credem într-un design interior cu sens, care îmbină elementele naturale cu piesele moderne, care prioritizează armonia dintre estetic și funcțional și care se concentrează pe transformarea în bine a relației dintre om și spațiul pe care îl locuiește.

Filosofia noastră​

Credem că spațiile în care trăim ne locuiesc în aceeași măsură în care și noi le locuim pe ele. Prin munca noastră cea mai bună, creăm spații inteligente care sporesc fericirea, starea de bine și productivitatea celor care le locuiesc.

Suntem adepții designului minimalist, simplu, modern, care îmbină culori, texturi, lumini, cu sens și semnificație.

Soluțiile de design pe care le gândim rezolvă probleme reale de locuire și imprimă spațiului identitatea celui care o locuiește, prin culori, texturi, metode de organizare, lumină și sunet.

Privim colaborarea cu clienții noștri ca pe o călătorie – îi ajutăm să descopere ce își doresc de la spațiu, îi ghidăm spre cele mai bune soluții, oferim o experiență cât mai plăcută pe parcurs și ajungem la destinația dorită în timpul promis.

Arcady Studio înseamnă...

 • Iulia Tănase

  Co-fondator Arcady Studio, arhitect de interior cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, a urmat cursurile Academiei BoConcept în Manchester (UK) și Polonia și a lucrat de-a lungul timpului atât în proiecte naționale, cât și internaționale. 

  Pasiunea Iuliei pentru arhitectura de interior a început de când era mică și a văzut pentru prima dată un obiect de mobilier cu funcționalitate multiplă la unul dintre prietenii arhitecți ai tatălui său, imagine care a fascinat-o și care i-a rămas în minte ca exemplu pentru cum te poți folosi inteligent de spațiu, precum și de obiectele pe care le așezi în el.

 • Savian Boroancă

  Co-fondator Arcady Studio, antreprenor și om de business. Este pasionat de praxeologie, politică, diplomație, cinema și sport. Absolvent al Mises University (Auburn, Alabama, SUA) și al Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București, Savian a pus bazele mai multor businessuri antreprenoriale de-a lungul timpului.

  Arcady Studio s-a născut din fascinația lui pentru set-up-urile din cinematografia hollywoodiană veche și pentru decorurile și casele somptuoase din filmele de artă.

De asemenea, lucrăm alături de peste 20 de furnizori din toate domeniile, parteneri de cursă lungă, care ne ajută să oferim soluții integrate și complete.

Inspirație de la noi din studio

Iată câteva dintre proiectele la care am lucrat până acum.

Spațiu de birouri

pentru o companie IT

Mansarda unei vile din anii `40 transformată în spațiu de birouri

Portofoliu

Descoperă cele mai recente proiecte

1/1

Contact

Întreabă-ne cum putem aduce valoare pentru proiectul tău sau programează o discuție.

Scrie-ne pe adresa office@arcady.ro

Jurnal de interior

Descoperă cele mai recente articole

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Pinterest
 • YouTube