top of page

Povestea noastră

Suntem un studio din București care oferă soluții complete de design. Prin tot ceea ce facem, ne dorim să transformăm spațiile în care ne petrecem timpul în spații coerente, inteligente și armonioase.

Credem într-un design interior cu sens, care îmbină elementele naturale cu piesele moderne, care prioritizează armonia dintre estetic și funcțional și care se concentrează pe transformarea în bine a relației dintre om și spațiul pe care îl locuiește.

Arcady-Studio-Iulia-Savian-header.jpg

Filosofia noastră​

Credem că spațiile în care trăim ne locuiesc în aceeași măsură în care și noi le locuim pe ele. Prin munca noastră cea mai bună, creăm spații inteligente care sporesc fericirea, starea de bine și productivitatea celor care le locuiesc.

Suntem adepții designului minimalist, simplu, modern, care îmbină culori, texturi, lumini, cu sens și semnificație.

Soluțiile de design pe care le gândim rezolvă probleme reale de locuire și imprimă spațiului identitatea celui care o locuiește, prin culori, texturi, metode de organizare, lumină și sunet.

Privim colaborarea cu clienții noștri ca pe o călătorie – îi ajutăm să descopere ce își doresc de la spațiu, îi ghidăm spre cele mai bune soluții, oferim o experiență cât mai plăcută pe parcurs și ajungem la destinația dorită în timpul promis.

Arcady Studio înseamnă...

De asemenea, lucrăm alături de peste 20 de furnizori din toate domeniile, parteneri de cursă lungă, care ne ajută să oferim soluții integrate și complete.

Inspirație de la noi din studio

Iată câteva dintre proiectele la care am lucrat până acum.

Arcady-Studio-Birou4.jpg

Spațiu de birouri

pentru o companie IT

Mansarda unei vile din anii `40 transformată în spațiu de birouri

bottom of page