top of page

REVISTĂ CU SENS DE ARHITECTURĂ DE INTERIOR

Am lansat numărul al II-lea al revistei

Arcady Magazine

NUMĂRUL #2 - 2023

Inregistrează-te și descarcă revista Arcady Magazine #2

Cum am ajuns la Arcady Magazine #2?

Forțați într-o mare măsură de pandemie, am traversat doi ani în care ne-am reconfigurat relația cu locuințele noastre. Am înțeles mai mult ca niciodată cât de important este să avem spații în care să ne simțim confortabil și în siguranță.

Pornind de aici, am decis ca cea de-a doua ediție Arcady Magazine să vorbească despre ce înseamnă să fim în armonie cu modul în care sunt amenajate locuințele noastre și cum ne poate ajuta designul interior să obținem spații cât mai apropiate de nevoile și de personalitatea noastră.

Așa că, în acest număr, am ales să explorăm în profunzime legătura care se creează, în mod inevitabil, între noi și locuințele noastre. Cred că armonia vine, în primul rând, în urma unui proces de autocunoaștere, dublat de un echilibru între estetic și funcțional. Cele două planuri funcționează bine împreună atâta vreme cât reușim să identificăm ce nevoi avem de la spațiul în care locuim, ce ne face fericiți sau ce ne deranjează.

Ce vei găsi în al doilea număr al revistei noastre:

  • Un material în care prezentăm 5 povești pe voci diferite despre ce înseamnă armonia în locuințe

  • Dezvăluim etapele transformării unui apartament vechi într-o locuință modernă pentru o familie cu 3 persoane

  • Ce înseamnă armonia în camera unui junior și cum o putem pune în practică

  • Interviu cu psihoterapeutul Laura Djeska. Discutăm despre ce mai înseamnă "acasă" pentru omul modern și cum putem aduce armonia în locuințele noastre.

  • Așteptările pe care le ai de la prima colaborare cu un arhitect de interior. Descoperim perspectiva unui beneficiar.

  • Povestea din spatele amenajării sediului Agenției de Turism NOMAD Travel Concept

  • Un guest-post al Cameliei Nicolae, studentă la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu București - despre cum estetica și funcționalitatea ar trebui să fie la fel de importante într-un proiect de amenajare

  • Recomandări de produse de mobilier și accesorii cu ajutorul cărora poți crea o atmosferă de poveste pentru masa de sărbători alături de cei dragi.

Header-Arcady-Magazine.jpg

Arcady Magazine #1

Primul proiect Arcady Magazine, sub forma unui prim număr generos, de 70 de pagini, ce stau sub semnul Căutărilor: legate de relația noastră cu spațiul, de redefinirea și negocierea lui, de identitatea noastră în raport cu el, într-o perioadă în care cu toții ne-am întors mai puternic spre locuințele noastre.

bottom of page